Mikóczi Hús

Extra zselatinos gyógyító csontleves alaplé

2017. április 24. - Mikóczi Hús

Nem régiben kaptunk egy zseniális videót Kokavecz Katalintól. Katalin egy magyarországi Egészséges-Életmód Coach, akinek a célja, hogy természetes megoldásokkal, egészséges táplálkozással és életmóddal segítsen az embereknek helyreállítani az egyensúlyt a szervezetükben.

Mivel mi is, az egészséges, tudatos táplálkozás hívei vagyunk, ezért szeretnénk, hogy az ügyfeleink tisztában legyenek az ételek alapanyagaként szolgáló hozzávalók minőségének a fontosságával. 

A videóban látható gyógyító csontleves remek példa arra, amit már a nagyanyáink is tudtak. De mi az utóbbi időben valamiért elhanyagoltuk, elfelejtettük ezt a tudás. A mai, rohanó világunkban már kevés figyelmet fordítunk a táplálkozás fontosságára, csak megállunk és bekapunk valamit az első gyorsétteremben amit meglátunk.

Nagyszüleink még tudták, a szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás. Pedig nem tanulták egyetemeken, nem volt lehetőségük naponta Youtube videókat vagy főzőműsorokat nézni az ételkészítésről. Számukra természetes volt, hogy a vasárnapi húsleves alapja a friss, háztáji baromfi. 

Viszont megfigyeltük, hogy az emberek egy része már kezd tudatosan fordulni az evés felé és náluk már nem az ár az elsődleges szempont a húsok vásárlása esetén. A mi vállalkozásunk is azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a családi asztalara friss, háztáji baromfiból készült ételek kerüljenek. Ezért csak olyan ellenőrzött forrásból származó húst értékesítünk, amelyet mi magunk is elfogyasztanánk.

Mi és az ügyfeleink is nagyon szeretik, a levesekhez kiváló alapanyagként szolgáló részeket, mint a csirkeláb, nyak és a csontok. Épp ezért nálunk külön is megvásárolhatóak az egészséges vasárnapi húsleves alapanyagai. 

Ha szeretnétek további hasznos tudnivalókhoz jutni keressetek minket bátran az üzleteinkben vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunkon. Nagy örömmel állunk az ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hús vásárlásáról, tanácsadásról vagy konyhai tippekről.

Hozzászólásaitokat, észrevételeiteket kérlek osszátok meg velünk.

"Mikóczi Hús, hogy a vásárlás élmény legyen..."

Mikóczi Ferenc - Mikóczi Hús, ügyvezető, író 

A bejegyzés trackback címe:

https://mikoczihus.blog.hu/api/trackback/id/tr5912449977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása