Mikóczi Hús

A receptmegosztások ötlete

2016. november 23. - Mikóczi Hús

Mikor elindítottuk a Facebook oldalunkat, azon gondolkodtunk, hogy milyen hasznos tartalmakat tudunk megosztani a követőinkkel. Olyan posztokat szerettünk volna, ami képes segítséget nyújtani a mindennapokban, hasznos tippeket, ötleteket az ételekkel kapcsolatban.

Végül így jutottunk el ahhoz az elhatározáshoz, hogy heti néhány alkalommal különböző recepteket osztunk meg az oldalunkon. Valószínűleg mindannyian tapasztaltuk már, hogy ott állunk a konyhában vagy az üzletben és azon törjük a fejünk, hogy "most mit is főzzek"? Ezen dilemma leküzdésében próbálunk segíteni a követőinknek, azáltal, hogy tippeket adunk a számunkra, hogy mi is kerüljön a családi asztalra. Az általunk megosztott ételek elkészítése nem igényel mesterszakácsi tudást vagy egzotikus alapanyagokat.

Az ünnepek közeledtével pedig elindítottunk egy játékot az oldalunkon, ahol a követőink receptjeire, menüire voltunk kíváncsiak. A hozzánk beérkező recepteket megosztjuk az oldalunkon. Végül pedig a legtöbb lájkot begyűjtő recept beküldőjét meglepjük egy húskészítményekből álló ajándékcsomaggal.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a játékunkról, vagy érdekelnek a receptjeink, kérlek látogasd meg a Facebook oldalunkat.

https://www.facebook.com/hydinamikoczi/?ref=aymt_homepage_panel

Várunk szeretettel :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://mikoczihus.blog.hu/api/trackback/id/tr411993024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása