Mikóczi Ferenc vagyok, dunaszerdahelyi vállalkozó, író, a Mikóczi Hús alapítója.
A családi vállalkozásomat 2000-ben indítottam el és akkor kitűztem magam elé egy célt. Mégpedig, hogy családanyák ne kétes minőségű alapanyagokból készítsenek ételt a családi asztalra, hanem csakis első osztályú, háztáji húskészítményekből főzzenek. Hiszünk abban, hogy a mai, felgyorsult világunkban igenis lehet precíz odafigyeléssel és magas szakértelemmel prémium minőségű hús alapanyagokat előállítani.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a hús megbízható, hazai forrásból szerezzük be. Főleg manapság, mikor a piacot elárasztják a külföldről importált, kétes helyről származó baromfi- és tőkehúsok. Mi viszont nem kötünk kompromisszumot és az ügyfeleinknek csakis olyan húsokat értékesítünk, amelyet mi magunk a családomban is fogyasztunk.
Örömmel látjuk, hogy egyre többen osztják a véleményünket a fogyasztók részéről. Kezdenek egyre tudatosabbá válni az élet sok területén, beleértve a vásárlási szokásaikat is. Sok esetben már nem az ár az elsődleges szempont a húsok beszerzésénél, hanem a termék és természetesen a kiszolgálás minősége.
A vállalkozásunk energiát nem kímélve, törekszik a vevői igények maximális kielégítésére, hogy vásárlóink hiányérzet nélkül távozzanak tőlünk.
Ha Önnek is fontos, hogy a családja egészségesen táplálkozzon, akkor válassza az ellenőrzött minőségű, háztáji Mikóczi húsokat. Örömmel várjuk Önt üzleteinkben!
„Mikóczi Hús, hogy a vásárlás élmény legyen…”