Mikóczi Hús

Miért érdemes nálunk vásárolni?

2017. február 27. - Mikóczi Hús

Az utóbbi években megfigyelhető, hogy szinte naponta nyílik meg egy új bevásárlóközpont, ahol jobbnál jobb akciókkal szólítják meg a vevőket. A legtöbb esetben az áru és a kiszolgálás minősége másodlagos, a fókusz a profiton van.

Amikor elindítottam a családi vállalkozásomat, azt a célt tűztem ki, hogy az ügyfeleink ne kétes minőségű hús alapanyagokból készítsenek ételt a családi asztalra, hanem elsőosztályú, háztáji húskészítményekből főzzenek.

Vállalkozóként természetesen számomra is fontos a profit, de viszont nem ez áll az első helyen. Mint írtam a fő célom, hogy a vásárlóink csakis a friss húsokat, a legjobb minőségben kapják és legendás kiszolgálásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való baráti viszony kiépítésére. 

12029728_1012583905459339_2991070268727126566_o.jpg

Többször végeztünk piackutatást és a vásárlóink minden esetben az első helyen említették a termékeink és a kiszolgálás minőségét. Az üzleteink polcain megtalálhatóak a kiemelt minőségű élelmiszerek, amelyekből minden héten 5 darabot, a piaci árhoz képest egyedi akciókkal kínálunk.

Ezenfelül havonta rendezünk egy-egy kampányt, nyereményjátékokkal egybekötve. A játékaink két részből állnak, az egyik része az üzleteinkben fut, a másik pedig a Facebook oldalunkon, ahol a kampány leteltével különleges díjakat sorsolunk ki a résztvevők között. Az egyik ilyen játékunk fődíja egy kétszemélyes, két éjszakás teljes ellátással egybekötött wellness hétvége volt egy 4 csillagos szállodában.

Annak érdekében, hogy az ügyfeleinket minél jobb kiszolgálásban tudjuk részesíteni, ezért a tevékenységünk körét tovább bővítettük.

Házhozszállítás

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén, házhozszállítást is vállalunk. A vevő személyesen vagy akár telefonon keresztül megrendeli az árut, mi a kért minőségben és mennyiségben a megadott időre házhoz visszük. Így az ügyfelünk vásárlásra szánt ideje felszabadul. A hétvégén is vállalunk kiszállítást.

Tanácsadás

Gyakran előfordul, hogy a vevőink nehezen igazodnak ki a húsok világában. Ebben az esetben természetes segítünk. Eladóink hasznos tanácsokkal látják el az ügyfeleinket, hogy a húsokat milyen ételekbe érdemes felhasználni. A Facebook oldalunkon hetente kétszer osztunk meg a követőinkkel könnyen és gyorsan elkészíthető recepteket, valamint hasznos tippeket adunk a hús tárolásával kapcsolatban.

Minden ami hús, A-tól Z-ig

A húsok nagy választékával várjuk ügyfeleinket az üzleteinkben. Nálunk igény szerint válogathat a húsok és húskészítmények között, A-tól Z-ig.

15105513_assorted-meats-and-brown-eggs1.jpg

Prémium szolgáltatásaink

A húsok és húskészítmények konyhakészen, széles választékban, igény szerinti csomagolásban is rendelhetők. Igény esetén készítünk pácolt húsokat többféle fűszerezéssel, amelyeket nem igényelnek további élőkészületeket, már csak meg kell sütni.

Családi vagy céges rendezvényekre vállalunk malacsütést, kiszállítással egybekötve. Mi beszerezzük az alapanyagokat, elkészítjük és a kért időben a helyszínre szállítjuk. Kérés esetén hűtős autót is tudunk az ügyfeleinknek biztosítani. 

20141217-tenderloin-roast-recipe-food-lab-primary-thumb-1500xauto-417108.jpg

Online rendelés

A 21. században az emberek egyre több mindent már az interneten, a webshopokon keresztül vásárolnak. Ezzel is időt és gyakran pénzt spórolva. Ezért úgy döntöttünk, hogy szembemegyünk az eddig megszokott módszerekkel és heteken belül elindul a webshopunk. Így az ügyfeleink már otthonról tudnak húsokat és húskészítményeket házhoz rendelni. Az így felszabadult időt pedig fordíthatja a családra vagy kikapcsolódásra.

20 éves vállalkozói pályafutásom alatt megtanultam, hogy egy cég legnagyobb értéke nem a gépek, termékek vagy szolgáltatások, hanem az ügyfelek. A vállalkozásunk energiát nem kímélve törekszik a vevőink igényeinek maximális kielégítésére, hogy a vásárlóink hiányérzet nélkül távozzanak tőlünk.

Örömmel látjuk, hogy a fogyasztók egyre inkább kezdenek tudatosan táplálkozni és kereslet van a minőségi, ellenőrzött forrásból származó húsok iránt.

Ha Önnek is fontos, hogy a családja egészségesen táplálkozzon, akkor válassza az ellenőrzött minőségű, háztáji Mikóczi húsokat.

Örömmel várjuk Önt üzleteinkben! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mikoczihus.blog.hu/api/trackback/id/tr9212298237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása