Mikóczi Hús

Aranylakodalom van a mi utcánkban...

2021. június 09. - Mikóczi Hús

„A házasságnál nincs kockázatosabb vállalkozás. De egy boldog házasságnál sincs nagyobb boldogság.” Benjamin Disraeli

Mi a hosszú, boldog házasság titka? Az élet eme nagy kérdéseinek egyikére már rengeteg író, költő és művész kereste a választ, amire megadni annyira egyszerű, mint strandpapucsban hegyet mászni. Lehetséges, de sokkal könnyebb leírni, mint megcsinálni.

aranylakodalom_blog.png

Ha létezik egyetemes válasz, akkor azt a Dostál házaspárnál érdemes keresni. Maria és Vlastimil szombaton tették fel az aranykoronát 50 éven tartó, Isten előtt köttetett boldog házasságukra.

50 év… Egyeseknek csak egy szám, mások egész élet. Fél évszázad alatt új országok jönnek létre, vagy tűnnek a feledés homályába. Milliónyi új lélek száll a földre beteljesíteni célját, és útja végével legalább ennyi hagyja el azt.

Az életnek nevezett nagy keringőben, Csallóköz szívében két lélek egymásra talált. E kerek évforduló okán az ember óhatatlanul is elgondolkozik azon, mi lehet a nagy titok. Mint minden emberi kapcsolatnak, a házasságnak is megvannak a stabil pillérjei, amikre épül. Bizalom, szeretet, elfogadás, tisztelet, közös értékrend és a legfontosabb, az őszinteség. Ez az alap, ami az egészet összefogja.

csulok.jpgLegyen szó a családról, a vállalkozásról, mi is ezeket tartjuk szem előtt nap, mint nap. A Vulkán Társulás keretében szervezett Életmód Táborainkban interaktív előadások formájában adjuk át a tehetséges fiataljainknak ezen nézőpontokat. Ha már tinédzser korban elsajátítják, beépítik az életükbe ezeket a sziklaszilárd jellemvonásokat, akkor felnőttként könnyebben alakítanak ki valós értékkel bíró emberi kapcsolatokat. Sokan hangoztatják, hogy ők magányos farkasok, de lássuk be, az ember természeténél fogva társas lény.

Maria és Vlastimil a példa rá, hogyha két ember őszintén szereti és tiszteli egymást, akkor nem létezik megoldhatatlan probléma, vagy legyőzhetetlen akadály. Vállalkozásunk életében kulcsszerepet játszik a család. Hiszen mi is együtt, tégláról téglára, „csirkéről csirkére”, a semmiből építettük fel kis cégünket. Ezért is hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy háztáji húsainkkal és különleges kemencénkkel részesei lehettünk a varázslatos aranylakodalomnak. Ezek a nagyszerű élmények, mosolygós arcok és a jóllakott boldog ügyfelek jelentik nekünk az üzemanyagot, ami hajt minket előre.

kemence_belseje.jpg

Kedvet kaptál egy finom, hagyományos családi ebédhez vagy vacsorához? A minőségi alapanyagot nálunk megtalálod, ráadásul az ajtódig is visszük! Az elérhetőségért látogasd meg a Facebook oldalunkat és a honlapunkat.

Egyedi kemencénk égő vággyal várja, hogy mennyei sült húsokkal ékesítse ünnepi asztalod, melyekkel pillanatok alatt elvarázsolhatod családod, barátaid. Júniusra még nem telt meg a kemence „gyomra”.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikoczihus.blog.hu/api/trackback/id/tr6316587024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása