Mikóczi Hús

Húsok fehérjetartalma

2017. március 13. - Mikóczi Hús

Manapság már nálunk, Közép-Európában is nagyobb figyelmet fordítanak az emberek az egészséges, tudatos táplálkozásra. Az alapanyagok, a húsok és húskészítmények megvásárlásánál már a minőségre és az összetevőkre kerül a hangsúly. 

bodybuilding-contests-training.jpgMi a családunkkal is a tudatos táplálkozás hívei vagyunk. Mivel rendszeresen sportolunk, ezért számunkra is fontos, hogy tudjuk, hogy mely húsok mennyi fehérjét tartalmaznak. Ugyanis a sportolói, különösképpen a testépítő étrend alapjait a húsok és húskészítmények alkotják, mert ezek a legfontosabb természetes fehérjeforrásaink.

Összeállítottunk egy táblázatot, amelyből megtudod, hogy melyik fajta hús mennyi fehérjét tartalmaz.

husok_feherje.jpg

asas_3.jpg
Emlékszem, hogy nagyapám szokta mondogatni, "fiam, nem a "csikmákból" (tésztából) lesz az erő". Ha fizikai munkát végzel, sportolsz vagy csak a mindennapi élethez szükséged van energiára. És mi más lehetne jobb természetes energiaforrás, mint a minőségi, fehérjékben gazdag húsok.

Amennyiben tanácsokra, hasznos ötletekre van szükséged a húsokkal kapcsolatban, akkor keress minket bátran. 

Mikóczi Hús - "Hogy a vásárlás élmény legyen..."

Mikóczi Ferenc, Mikóczi Hús, ügyvezető

A bejegyzés trackback címe:

https://mikoczihus.blog.hu/api/trackback/id/tr7212334573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása